Якість вина >>
Аналізатор вина Sentia

Аналізатор вина Sentia

Гарантия
  • Страхование груза
  • Официальная гарантия производителя
Оплата
  • Предоплата на расчётный счёт
Доставка
  • Транспортной компанией Новая почта
  • Самовывоз со склада г. Киев
  • Доставка НП или доставка с пусконакладкой по договоренности
Доставка реагентов и тестов
  • Соблюдение температурного режима
  • Использование термобоксов
0 грн.

Sentia — це найкращий інструмент для аналізу вина з можливістю вимірювання вільного SO₂, глюкози, фруктози, титрованої кислотності, яблучної та оцтової кислот. Завдяки технології, розробленій у сфері охорони здоров’я, ми розробили інструмент, який полегшує аналіз вина, надаючи вам більше контролю, більше часу та свободу робити краще вино.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Працює лише з тест-смужками Sentia™
  • Діапазон вимірювання:
  • Вільний SO₂: 3 – 75 мг/л
  • Яблучна кислота: 0,05 – 5 г/л
  • Глюкоза: 0,1 – 10 г/л
  • Фруктоза: 0,1 – 10 г/л
  • Оцтова кислота: 0,1 – 1,5 г/л
  • Титрована кислотність: 3 – 15 г/л
  • Зберігає до 1000 результатів тестів для перегляду або завантаження
  • Тривалий час автономної роботи
  • 7 см (2,7 дюйма) кольоровий сенсорний дисплей
  • Бездротове підключення (Wi-Fi) (лише 2,4 ГГц)
  • Зручний механізм викиду стрічки
  • Легкий і портативний – 210 г / 15 см x 8,4 см x 3,2 см (7,5 унцій / 5,8 дюйма x 3,4 дюйма x 1,3 дюйма)
  • Діапазон температури навколишнього середовища: від 10 °C до 30 °C (від 50 °F до 86 °F)

Види тестів:

  • Тест-смужки для визначення вільної сірки (SO₂)
  • Тест-смужки для визначення яблучної кислоти
  • Тест-смужки для визначення фруктози
  • Тест-смужки для визначення рівня глюкози
  • Тест-смужки для визначення оцтової кислоти
  • Тест-смужки для визначення титрованої кислотності