Аналізатор вина Sentia
Гарантия
- Страхование груза
- Официальная гарантия производителя
Оплата
- Предоплата на расчётный счёт
Доставка
- Транспортной компанией Новая почта
- Самовывоз со склада г. Киев
- Доставка НП или доставка с пусконакладкой по договоренности
Доставка реагентов и тестов
- Соблюдение температурного режима
- Использование термобоксов
Sentia — це найкращий інструмент для аналізу вина з можливістю вимірювання вільного SO₂, глюкози, фруктози, титрованої кислотності, яблучної та оцтової кислот. Завдяки технології, розробленій у сфері охорони здоров’я, ми розробили інструмент, який полегшує аналіз вина, надаючи вам більше контролю, більше часу та свободу робити краще вино.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Працює лише з тест-смужками Sentia™
- Діапазон вимірювання:
- Вільний SO₂: 3 – 75 мг/л
- Яблучна кислота: 0,05 – 5 г/л
- Глюкоза: 0,1 – 10 г/л
- Фруктоза: 0,1 – 10 г/л
- Оцтова кислота: 0,1 – 1,5 г/л
- Титрована кислотність: 3 – 15 г/л
- Зберігає до 1000 результатів тестів для перегляду або завантаження
- Тривалий час автономної роботи
- 7 см (2,7 дюйма) кольоровий сенсорний дисплей
- Бездротове підключення (Wi-Fi) (лише 2,4 ГГц)
- Зручний механізм викиду стрічки
- Легкий і портативний – 210 г / 15 см x 8,4 см x 3,2 см (7,5 унцій / 5,8 дюйма x 3,4 дюйма x 1,3 дюйма)
- Діапазон температури навколишнього середовища: від 10 °C до 30 °C (від 50 °F до 86 °F)
Види тестів:
- Тест-смужки для визначення вільної сірки (SO₂)
- Тест-смужки для визначення яблучної кислоти
- Тест-смужки для визначення фруктози
- Тест-смужки для визначення рівня глюкози
- Тест-смужки для визначення оцтової кислоти
- Тест-смужки для визначення титрованої кислотності